Camerabewaking

Overal ter wereld waar en wanneer u maar wilt, uw (bedrijfs)eigendommen in de gaten houden en eventueel een spreek-luisterverbinding opzetten? Het kan!

Wij zijn een ideale partner voor het aanbieden van camerabewaking voor de zakelijke als ook de particuliere markt. Wij leveren maatwerk oplossingen.

IP Camera

Een IP camera is een camera die gekoppeld is aan een (bedrijfs)netwerk . Hiermee is het mogelijk om camera beelden via uw computer, smart phone, tablet of ander mobile device te bekijken en indien nodig beelden terug kijken.

Motion detection

Zodra de camera beweging registreert begint het systeem meteen op te nemen. Indien wenselijk is het mogelijk dat u een bericht krijgt in uw email inbox. Ook is het mogelijk om live mee te kijken op de camera en een spreek-luisterverbinding op te zetten, zodat u kunt reageren op de situatie die zich voordoet op de beelden. Deze oplossing zorgt tevens ervoor dat u niet kostbare uren kwijt bent aan het terugkijken van videomateriaal waar niets op staat en dat uw opslag niet onnodig volloopt.

Night Vision

Vaak is het wenselijk om bijvoorbeeld toegangsdeuren, rolpoorten of een parkeerterrein ook in het donker in de gaten te houden. Een conventionele IP camera zal hier niet aan kunnen voldoen.

Een IP camera met nachtzicht biedt hier de uitkomst, deze camera’s zijn er speciaal voor gemaakt om vaak tot 20m in het donker objecten en personen te herkennen. In een enkel geval is het ook mogelijk om de bestaande conventionele IP camera uit te rusten met deze functie.

Opslag

Indien wenselijk kunnen camera beelden worden opgeslagen, dit kan op bijvoorbeeld een geheugenkaart in de camera, maar ook op een NAS of gedeelde map in het netwerk.

Meerdere camera’s live bekijken?

Heeft u meerdere camera’s in uw netwerk? Dan is het mogelijk om deze op een (groot) scherm live af te spelen. Het scherm wordt dat opgebouwd uit een mozaïek scherm (meerdere kleine vlakjes) waarin de beelden worden getoond. Met druk op de knop, of ingeval van een touch screen een druk op het scherm kan het betreffend beeld vergroot worden bekeken.